زیر آسمان خدا 2

اینجا زیر آسمان خدا نیست. زیر آسمان خدای رنگین کمانه خدای کیان خدای نیکا خدای مهسا است

زیر آسمان خدا 2

اینجا زیر آسمان خدا نیست. زیر آسمان خدای رنگین کمانه خدای کیان خدای نیکا خدای مهسا است

Find Your Why - چرای خود را پیدا کن و دایره طلایی - Golden Circle

هفته پیش کتاب چرای خود را پیدا کن رو خوندم. خیلی مدل کتاب هایی که دوست دارم نبود برای همین توصیه اش نمیکنم اما یه نکته خیلی جالب توی کتاب که دوست دارم در مورد اون بنویسم. کتاب بیشتری مدیریتی هست برای اینکه شرکت ها یا افراد بتونن "چرا" ی بودن خودشونو پیدا کنن و برای این کار روش هایی رو پیشنهاد میده. برای اینکه یه نفر "چرا"ی خودش رو بدونه کتاب توصیه میکنه که از یه دوست صمیمی کمک بگیرین و ازش بخواهین که توی یه جلسه که با هم میشینین نکاتی رو که براش میگین رو یادداشت کنه و بعد با صحبت متوجه بشین که چه چیزایی از نظر دیگران مهمتر هست. 


نکته جالب کتاب این بود که "چرا" ی یه نفر رو میشه با مرور گذشته اش و به هم وصل کردن خاطراتی که باعث برانگیخته شدن حس های فراموش نشدنی شدن پیدا کرد. من چون خاطرات زیاد نوشتم شاید چیزای بیشتری رو به یاد داشته باشم و برای همین وقتی این جملات رو میخوندم تمام خاطراتم از بچگی تا امروز برام مرور میشد و فکر میکردم که کجاها بوده که احساسم جوشیده و در ذهنم همیشه حک شده. شاید روش کتاب رو برای پیدا کردن "چرا" ی خودم استفاده نکردم و فکر میکنم که میدونم کی هستم و چی میخوام اما خیلی برام جالب بود که چقدر راحت میشه انسان ها رو با مرور احساساتشون شناخت. با وجود اینکه خودم رو آدم منطقی ای میدونم ولی میتونم بگم که باز بیشترین انرژی ام از احساساتم میاد و برای همین یه وقتایی حس هیچ کاری نیست اگرچه خسته نیستم و منطقی هم نیست و یه وقتایی چندبرابر روز های دیگه کار میکنم.


با این حال برای پیدا کردن "چرا" این میتونه روش خوبی باشه که آدم خاطراتی که توی ذهنش موندن رو مرور کنه و  ببینه که کجاها حس خوبی داشته و چرا اون حس رو داشته و چطور میتونه توی آینده بیشتر به اونا برسه و کجاها حس خوبی نداشته و از اونا دوری کنه. یه جورایی انگار احساسات آدم "خود" واقعی آدم رو شکل میدن.


توی گروه کتاب خوانی ای که بودیم در مورد مفهوم دایره طلایی هم صحبت شد. اینم یه مطلب دیگه در مورد توی کتاب های قبلی  همین نویسنده بود که برام جالب بود.


موضوع اینه که دایره شرکت هایی که دلیل بودنشون رو میدونن (Why) کم هستن و شرکت های  که میدونن چطوری خودشونو از بقیه متمایز کنن بیشتر (How) و شرکت هایی که چکار میکنن تقریبا همه شرکت ها رو شامل میشه (What).  اما این یک چارچوب برای انتقال پیام هم میتونه باشه. یعنی وقتی پیام از "چرا" ای صحبت میکنه  و دلایل اش رو میاره و چگونگی اش رو توضیح میده بسیار قابل درک تر و جذاب تر هست. 


نظرات 2 + ارسال نظر
m1r1 دوشنبه 19 فروردین 1398 ساعت 03:16

سلام اگه می شه درباره گیم تئوری هم بگو و چقدر اونجا کار برد داره

ببخشید نمیدونم

ویکی شنبه 17 فروردین 1398 ساعت 13:13

سلام وقتتون بخیر. عذر میخوام که در پست غیر مرتبط سوال پرسیدم. میخواستم باهاتون مشورت کنم. من رشته صنایع غذایی هستم لیسانس با معدل ۱۶ اما دو سال اخر لیسانس معدل ۱۸ شد. مقطع ارشد هم معدلم ۱۶ و نیم هست. یه مقاله داخلی و دو مقاله خارجی دارم خارجی ها با ایمپکت ۱.۵ و 3.8 هست. تافل هم میتونم بالای ۹۰ بگیرم به راحتی.
هدفم دانشگاه های کانادا هست به خصوص البرتا و مک گیل ولی سطح پایین تر هم مشکلی نداره. استاد هم چنتا پیدا کردم که زمینه کارمون کاملا یکسانه.
حالا سوالم اینه من کنکور دکترا دادم و میتونم ایران هم دکترا بخونم. از یه طرف اگه دکترا همزمان بخونم و بعد پذیرش بگیرم و بخوام انصراف بدم هر ترم ۵ میلیون باید پرداخت کرد. به نظرتون دنبال اپلای باشم؟ شانسی دارم؟

سلام
در مورد رشته شما نمیدونم. کانادا بیشتر به استاد مربوطه. اگر هزینه اش براتون زیاد نیست دکترای ایران رو اپلای کنین و بعد انصراف بدین چون یه مقداری شانس پذیرشتون رو بالا میبره. اگر هزینه اش براتون زیاده به نظرم دکترای ایران ارزش چندانی نداره. هم رشته ای هاتونو پیدا کنین ببینین کسی فاند گرفته برای این رشته یا نه.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد